ALLE DIENSTEN: VAN BORDUREN TOT ZADELS PASSEN!

Zadelpasservice

Willy en Goeleke hebben jaren ervaring in het passen van zadels. Eerst wordt naar de ruiter gekeken: welk zadel past het best? Nadien worden de zadels op het paard gepast. Dat kan in de aanwezige piste, zodat ook in beweging alles perfect past. Eventueel komen we ook aan huis. Voor deze dienst neemt u best rechtstreeks contact op met Goeleke op 0470 63 79 44.

Borduurservice

U kan uw kleding, zadeldekken, dekens laten borduren met naam en/of logo.

 

Maatwerk laarzen

Tal van merken bieden op maat gemaakte laarzen aan. Wij meten alles op en laten de laars naar keuze voor u produceren. 

Slijpen van messen

Om uw scheermachine steeds optimaal te laten scheren, kan u bij Ruitersport Sneyers uw messen laten slijpen. We hebben ook een ruim aanbod losse messen in stock. 

Verkoop tweedehandszadels

Indien uw oude zadel nog perfect bruikbaar is, stelt Ruitersport Sneyers het graag te koop. Kom langs met uw zadel in de winkel, dan kijken we of een geschikte kandidaat vinden voor uw zadel. 

Wassen dekens

Uw paardendekens kunnen door ons gewassen en waterdicht gemaakt worden. Ook kleine herstellingen aan de dekens kunnen gebeuren. 

Elke vrijdag (of zaterdag) worden de te wassen dekens opgehaald en gewassen terug gebracht.

Herstellingen leder & zadels

Zadels bijvullen, maar ook alle lederherstellingen doen we graag voor u.

Zorg ervoor dat je leder werk zuiver is vooraleer dat je het binnen brengt. Dat werkt aangenamer en kunnen we een betere herstelling garanderen. 

Verhuur geboortealarm

Bent u in blijde verwachting van een veulen? Die heuglijke gebeurtenis wil u vooral niet missen! Huur bij ons een geboortealarm en geniet van de geboorte!